Kanioni i madh i Shqiperise

Nuk është cudi që shumë portale vëndase e të huaj të flasin për kanionet dhe pamjen e tyre mahnitese, ja pse dhe ne I permendim kaq shpesh dhe krenohemi me to. Gjithnjë e më shumë Shqipëria njihet në botë si një vend turistik, i mbushur me bukuri natyrore që zbulohen...

Festa ” Skrapari ne gote”

Ne bogove u organizua , festa e rakisë “Skrapari në Gotë”, ku Bogova perfshihet ne projektin e 100 fshatërave për zhvillimin e turizmit në vend. Kjo Festë do ti shtohet kalendarit të festave të Bashkisë Skrapar dhe do të festohet çdo vit. Ky event ,mblodhi qindra...

Kalendari i aktiviteteve gjate sezonit turistik

 Në datë 18 Qershor, bashkia organizon një   eskursion tek mulliri babait në  hambull me disa grupe të  rinj të qytetit. Ky eskursion, ka si qëllim të  njofi të  rinjtë me bukuritë  e vëndit të  vet, një  ndër  këto është  dhe mulliri babait, i cili cilësohet dhe si...

Hapja e sezonit turistik

Në datën 9 maj,   para sheshit qëndror të qytetit u organizua celja e sezonit turistik dhe panairi I produkteve bujqësore. Si cdo vit ky panair pati të ftuar të shumtë si brenda vendit ashtu dhe jashtë, të ftuar  të  një rëndësie të vecantë, si Presidenti I...