Dollia me raki ne traditen e Skraparit

Dollia në Shqipëri  e në veçanti ajo në  rrethin e Skraparit, është një nga traditat e hershmë  me një vlerë  madhe kulturore. Dollia ka “kryetarin”  ( dollibashi ) dhe “ sekretarin”( pritësin)   Mikëpritja,bujaria dhe shpirti gazmor,karakterizojnë  nga hera ...