Kostumet popullore te Skraparit

Kostumet popullore te Skraparit jane nje pasuri e tere e nje kulture te hershme .ato kane nje vlere shpirterore dhe materiale. Kostumet jane te punuara me dore dhe te zbukuruara me motive te ndryshme. Ngjyra qe eshte perdorur me shume ne qendisjen e tyre eshte...