Dashi

Corovode.  Ata prodhojnë djathin e bardhë të bërë nga qumështi i deleve dhe qumështi i dhise. Djathi maturohet per nje kohe  40 ditore  nga nje process I ngjashem me ate te djathit fill . Ata gjithashtu prodhojnë kos dhe gjalpë.Djathi i bardhë  ruhet në shëllirë