Zbuloni Skraparin

Rajonin e gjelbër të Shqipërisë

Trekking

Zbuloni magjinë e natyrës së Skraparit

Ushqimi

Shijet dhe armoat e Skraparit

Itenerare me biçikletë

Udhëtoni në vendin e Ilirëve

Rafting

Rafting dhe kayaking në kanionin e Osumit

Alpinizëm

Ecni në malin Tomor

Produkte tipike

Produkte Tipike të Skraparit

ARTIKUJT MË TË FUNDIT

Vizitoni Skraparin

Visit Skrapar Rrethi i Skraparit, me një sipërfaqe prej 775 kilometra katrorë dhe popullsi prej 29.845 banorë (INSTAT), shtrihet ne Shqiperine jugore ,ne qarkun e Beratit midis rretheve Korçe, Berat e Permet. Ai përfshin dy bashki (Çorovodë dhe Poliçan), 8 komuna...

read more

Trekking ne malin e Tomorrit

Mali Tomorr me piken e tij me  të lartë ,  Çuken Partizani  2417 m mbi nivelin e detit. Peizazhi është plot vegjetacion e lulezim,i pasur me pyje, ndër të cilat spikasin  pemë ahu dhe pisha e malit, perrenj , shpella , por edhe fauna  premton spektakel me ariun e...

read more

Kanionet, panorama befasues dhe fryme aventure

Nëse ju vendosni për të vizituar territorin e Skraparit, do të jetë i sigurt për të admiruar Kanionet , ‘kujdestarët’ vigane te lumit Osumit, muret e tmerrshëm të granitit, te cilat në rrjedhën e natyrës kane formuar jetët e tyre. Kanioni i Osumit dhe Gradecit jane...

read more

Pushimet tuaja në Skrapar