qëndro & ha në vendet më të mira

Restorant “Xhamajka”

Adresa: Rruga “Mestan Ujaniku”, Çorovodë
Tel: +355693429919
Email: xh_turhani@hotmai.com
Referuesi: Kastriot Turhani
Tipologjia: Restorant
Ambient i Mbuluar: Po
Ambient të Mbyllur: Po
Në Natyrë të Mbuluar: Po
Çmimi mesatar i vaktit (vera jo e përfshirë): 8 €
Hapur: Vjetore
Gjuhë të Huaja që fliten: Anglisht / Italisht / Turqisht

Përshkrimi i strukturës nga ana e pronarit:
Bar restorant Xhamajka daton që prej vitit 1994. Në fillimet e veta ka qënë përbërë nga një staf i vogël dhe kryesisht familjar. Në këtë restorant do të gjeni gatime tradicionale të Skraparit , gjithashtu dhe pije tipike të zonës. Bar restorant Xhamajka e gjeni në rrugën “Mestan Ujaniku” mbrapa ish- prokurorisë, në një ambient me gjelbërim dhe të freskët.Kënaqësia juaj është detyrimi ynë.