Miss Shqiperia 2015 , “Xixellonjat e Bukurisë” bejnë rafting në kanionet e Osumit në qytetin e Çorovodës. Këtë vit “ Miss Shqipëria 2015”  30 vajza  shpalosin   bukurinë e tyre,  në një qytet, sa  të vogël po aq dhe të bukur. Në qytetin e Çorovodës që tashmë po njihet...

read more