aktivitete në natyrë gjatë gjithë vitit

Alpinizëm

Muret shkëmbore, të pranishëm si përgjatë kanioneve të Osumit dhe pranë Shpellës së Pirogoshit, janë interesante për vertikalen dhe për lartësinë e tyre, rreth 300 m. Këto mure janë të përshtatshme si për ngjitje nga ekspertët ashtu dhe për “palestra” nga turistët.