Aktivitete

Kanioni i madh i Shqiperise

Kanioni i madh i Shqiperise

Nuk është cudi që shumë portale vëndase e të huaj të flasin për kanionet dhe pamjen e tyre mahnitese, ja pse dhe ne I permendim kaq shpesh dhe krenohemi me to. Gjithnjë e më shumë Shqipëria njihet në botë si një vend turistik, i mbushur me bukuri natyrore që zbulohen...

read more
Festa ” Skrapari ne gote”

Festa ” Skrapari ne gote”

Ne bogove u organizua , festa e rakisë “Skrapari në Gotë”, ku Bogova perfshihet ne projektin e 100 fshatërave për zhvillimin e turizmit në vend. Kjo Festë do ti shtohet kalendarit të festave të Bashkisë Skrapar dhe do të festohet çdo vit. Ky event ,mblodhi qindra...

read more
Workshop në kuadër të projektit “DynaMob 2.0”

Workshop në kuadër të projektit “DynaMob 2.0”

Në datën 27.06.2018 ,Bashkia Skrapar në kuadër të projektit “DynaMob 2.0” zhvilloi një Workshop informues në lidhje me implementimin e këtij projekti dhe rezultatet që ai pritet të ketë ,në mbrojtjen e ambjentit dhe promovimit dhe inkurajimit të formave të reja të...

read more
Kalendari i aktiviteteve gjate sezonit turistik

Kalendari i aktiviteteve gjate sezonit turistik

 Në datë 18 Qershor, bashkia organizon një   eskursion tek mulliri babait në  hambull me disa grupe të  rinj të qytetit. Ky eskursion, ka si qëllim të  njofi të  rinjtë me bukuritë  e vëndit të  vet, një  ndër  këto është  dhe mulliri babait, i cili cilësohet dhe si...

read more
Hapja e sezonit turistik

Hapja e sezonit turistik

Në datën 9 maj,   para sheshit qëndror të qytetit u organizua celja e sezonit turistik dhe panairi I produkteve bujqësore. Si cdo vit ky panair pati të ftuar të shumtë si brenda vendit ashtu dhe jashtë, të ftuar  të  një rëndësie të vecantë, si Presidenti I...

read more
Skrapari feston festën e Sulltan Nevruzit

Skrapari feston festën e Sulltan Nevruzit

Skrapari feston festën e Sulltan Nevruzit Qindra deri në disa mijra qytetarë nga qyteti i Çorovodës, të ardhur nga qytete të tjerë të vendit si dhe nga fshatërat përreth saj i janë drejtuar sot Gjurmës së Abaz Aliut për të festuar ,festën e Sulltan Nevruzit....

read more
Kurset profesionale ne Skrapar – Projekti DevOPS

Kurset profesionale ne Skrapar – Projekti DevOPS

Në kuadër të projektit Devops, financuar nga IADSA (Zhvillimi i Mundësive për promovimin e Skraparit; Zhvillimi Ekonomik Rural dhe krijimi i mundësive të punësimit) zbatuar nga Bashkia e Skraparit, në bashkëpunim me CESVI, me mbështetjen e Ministrisë së Zhvillimit...

read more
Tunelet e Pirogoshit

Tunelet e Pirogoshit

Per ndërtimin e tyre puna ka vazhduar për më shumë se 17 vjet.U vunë në fuksionim ,aty nga mesi i viteve 80 të. Të ndërtuar në faqe të kanioneve,pranë qytetit të Çorovodës,në një vend që se gjen as dreqi,ata i ngjajne nje qyteti të vërtetë nënëtoksor. Thuhej se në...

read more
Miss Shqipëria 2015 në Skrapar

Miss Shqipëria 2015 në Skrapar

Miss Shqiperia 2015 , “Xixellonjat e Bukurisë” bejnë rafting në kanionet e Osumit në qytetin e Çorovodës. Këtë vit “ Miss Shqipëria 2015”  30 vajza  shpalosin   bukurinë e tyre,  në një qytet, sa  të vogël po aq dhe të bukur. Në qytetin e Çorovodës që tashmë po njihet...

read more
“Airzoone Viaggi Avventura” në Skrapar

“Airzoone Viaggi Avventura” në Skrapar

Airzoone Viaggi Avventura (www.airzoone.com), që organizon Toure me motorra “Rally” Milano- Stamboll, këtë vit shtuan rrethin e Skraparit në itinerarin e tyre. Të mahnitur nga bukuritë dhe mikpritja, vendosën të vijnë përsëri për të përsëritur aventurën e paharrueshme...

read more
Konferenca e Hapjes së Projektit

Konferenca e Hapjes së Projektit

Konferenca e organizuar në datën 22 Maj në Tiranë nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit Tregëtisës dhe Sipërmarrjes ka shënuar fillimin e fazës operative të Projektit të bashkë-financuar nga IADSA dhe Bashkia Çorovodë (Skrapar) i cili përveç kësaj Ministrie ka...

read more
Festa e Hashures

Festa e Hashures

Më 16 nëntor, në teqenë (vendin e lutjes) të Abaz Aliut, u festua dita e Hashures: Në ceremonine e rastit morën pjesë dhjetra besimtarë Bektashi nga Çorovoda dhe nga fshatrat përreth, gjithashtu dhe autoritete të ndryshme lokale. Sekretari i Kryegjyshatës Botërore...

read more