lajmet më të fundit nga blog-u jonë

Mali tomorrit

Mali tomorrit

Tomorri është mali më i veçantë në Shqipëri dhe më enigmatiku. Është quajtur froni i perëndive për lartësinë, egërsinë, bukurinë dhe enigmën e tij.Cdo vit mijra peregrine nga Shqiperia dhe jasht udhetojne  drejt malit te Tomorrit, ku falen dhe bejn kurbane.Aty...

read more
Vrima e Nuses

Vrima e Nuses

Ndodhet në Kanionin e Osumit, 800 m në afërsi të fshatit Bigaz dhe është një zgavër apo një shpellë karstike në formën e një galerie me gjatësi 7–8 m dhe diametër rreth 2m. Ky vënd ka një histori të veçantë; Një nuse po martohej pa dëshirën e saj, sepse ishte e...

read more