Festa ” Skrapari ne gote”

Ne bogove u organizua , festa e rakisë “Skrapari në Gotë”, ku Bogova perfshihet ne projektin e 100 fshatërave për zhvillimin e turizmit në vend. Kjo Festë do ti shtohet kalendarit të festave të Bashkisë Skrapar dhe do të festohet çdo vit. Ky event ,mblodhi qindra qytetarë ,prodhues lokale , madje dhe turistë të cilët nga kurioziteti por dhe fama që rakia gëzon u bënë pjesë e festës . Në event morën pjesë dhe një grup investitorësh Arbëreshë ,të shoqëruar mga kryetari i bashkisë Vaccarizzo Antonio Pomillo .Festa e gjatë kaloi nën muzikën popullore tradicionale të Skraparit si dhe valleve tradicionale të zonës. Greta 1 Greta 3