qëndroni dhe hani në vendet më të mira

Hotel "Çelo"

Adresa: Bogove – Skrapar, 10 metra nga ura e Bogovës
Tel: +3556923435489
Email: afrim.cela@hotmail.com
Referuesi: Afrim ÇeloMë shumë

Hotel "Fatjon"

Adresa: Çorovode, 10m në të djathtë të Albtelecom
Tel: +355 69 75 09 397
Email: visitskrapar@gmail.com
Referuesi: Gramoz CufeMë shumë

Hotel "Flora"

Adresa: Street:”Architect Kasemi”, Çorovode, prane stacionit te autobusit
Tel: +355 68 33 99 752
Email: visitskrapar@gmail.com
Referuesi: Lake Saliasimë shumë

Hotel "Kanionet"

Adresa: Çorovode – Skrapar / 2km rruga per Permet
Tel: +355 69 20 37 442
Email: hotelkanionet@gmail.com
Referuesi: Aleksander Bashomë shumë

Hotel "Osumi"

Adresa: Sheshi kryesore – Çorovodë
Tel:+355 69 76 76 231
Email: visitskrapar@gmail.com
Referuesi: Shkelqim Bekteshimë shumë

Hotel "Qato"

Adresa: Bogove – Kilometri i 20-të rruga Çorovode – Berat
Tel: +355 69 20 84 547
Email: info@qatohotel.com
Web: www.qatohotel.com
Referuesi: Zalo Qatomë shumë

Hotel "Shpetim Llango"

Adresa: Sheshi i  Çorovodës
Tel: +3556923435489
Email: visitskrapar@gmail.com
Referent: Shpëtim Llangomë shumë

Hotel "Turizmi"

Adresa: Çlirimi, Square Çorovode
Tel: +3556923435489
Email: visitskrapar@gmail.com
Referent: Artur Gurimë shumë