Zbuloni Skraparin

Rajonin e gjelbër të Shqipërisë

Trekking

Zbuloni magjinë e natyrës së Skraparit

Ushqimi

Shijet dhe armoat e Skraparit

Itenerare me biçikletë

Udhëtoni në vendin e Ilirëve

Rafting

Rafting dhe kayaking në kanionin e Osumit

Alpinizëm

Ecni në malin Tomor

Produkte tipike

Produkte Tipike të Skraparit

ARTIKUJT MË TË FUNDIT

Kostumet popullore te Skraparit

Kostumet popullore te Skraparit jane nje pasuri e tere e nje kulture te hershme .ato kane nje vlere shpirterore dhe materiale. Kostumet jane te punuara me dore dhe te zbukuruara me motive te ndryshme. Ngjyra qe eshte perdorur me shume ne qendisjen e tyre eshte...

read more

Mali tomorrit

Tomorri është mali më i veçantë në Shqipëri dhe më enigmatiku. Është quajtur froni i perëndive për lartësinë, egërsinë, bukurinë dhe enigmën e tij.Cdo vit mijra peregrine nga Shqiperia dhe jasht udhetojne  drejt malit te Tomorrit, ku falen dhe bejn kurbane.Aty...

read more

Pushimet tuaja në Skrapar