Trekking

Trekking ne malin e Tomorrit

Trekking ne malin e Tomorrit

Mali Tomorr me piken e tij me  të lartë ,  Çuken Partizani  2417 m mbi nivelin e detit. Peizazhi është plot vegjetacion e lulezim,i pasur me pyje, ndër të cilat spikasin  pemë ahu dhe pisha e malit, perrenj , shpella , por edhe fauna  premton spektakel me ariun e...

read more
Kanionet, panorama befasues dhe fryme aventure

Kanionet, panorama befasues dhe fryme aventure

Nëse ju vendosni për të vizituar territorin e Skraparit, do të jetë i sigurt për të admiruar Kanionet , ‘kujdestarët’ vigane te lumit Osumit, muret e tmerrshëm të granitit, te cilat në rrjedhën e natyrës kane formuar jetët e tyre. Kanioni i Osumit dhe Gradecit jane...

read more